budak cantik's FotoPage

By: lily muzni

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Saturday, 7-Mar-2009 20:54 Email | Share | | Bookmark
trip bandung 27/2 - 1/3/09

smpt bergmbr sblum naik
dah smpi airport bandung
 
View all 6 photos...
hmmm...camner nak start yek...dah lama xupdate fp ni....lgpun xder citer menarik pun nak letak ...hehehehe....
ni percutian yg paling jauh aku pi....naik flight jek xblh tido punyala xcited nyer...selalu nyer pantang naik apa jua kenderaan mesti tutup mata jek...hehehhe
pi airport awal2 pg sbb flight kul 9 jd kena la ada kat sana awal just incase ada prob ke apa ke...yelah rombongan cik kiah katakan...
nak jd citer aku naik 1 flight ngan team rancangan apa2 aje...dptla bergambar ngan artis kesygan aku 'amy mastura'....
smpi bandung mcm jakun la skit...hehehehe 1st time smpi negara org...smpi masa tu cuaca cam mendung....udara nyaman jek...then lunch kat karamba mskan jawa sunda....abis bedal semua kelaparan.....kemudian check in then pi pasar baru utk shopping kain baju telekung n batik....mlm nyer pi shopping kat outlet2 dier...then dinner...itu xtvt hari 1

hari ke-2 pi gunung tangkuban....suasana lbh kurang mcm kat cameron...tp sejuk lg kat gunung ni...tp jln nyer dah nak smpi atas berlopak2 dan xbertar....kalu xtahan mmg blh muntah aa....smpi atas ujan ...mmg sejuk giler berckp pun kuar asap....ngan ujannyer...bertmbh sejuk la jd nyer...naik atas naik van khas mcm kat a famosa tu..cuma xder jaring jek....naik atas tgk bekas kawah gunung berapi kata org sana....mmg menakjubkan....then turun balik pi shopping lg...heheheh itu jek la keje nyer...kota fashion katakan....dah abis shopping lunch kat kpg daun...view dier mmg marvelous...nyaman mcm dlm utan...mknan dier pun sedap...dah abis mkn pi shopping lg...dinner mkn seafood..then balik tido....

hari-3....buat xtvt bebas tp kita org ni xpuas shopping lg...pi balik ke pasar baru dan outlet mana yg rasa ada yg tertgl xbeli lg....mmg xpuas utk shopping 3 hari ni...ramai ny memesannya...jd agak2 terkejar2 la skit masa membeli tu...
lunch di mana lupa nama tmpt nyer...masa nak kuar dr tmpt lunch tu bas kitaorg stuck dlm longkang...apalg smua pakat turun tp aku xsmpt turun ...bas dah blh kuar dr longkang tu...kesian bas ada la kesan kemik terantuk kat longkang tu....mengerikan rasanyer...berat sgt bas nyer....byk brg borong..tu yg xlarat bila nak pusing...hehehhe
insya-Allah kalu ada rezki mmg nak pi lg...kali ni mmg spend betul2 utk shopping....smpi kl mlm...then besok nyer mc sbb demam kena ujan sepjg ada kat sana...hehehehe...


Wednesday, 5-Nov-2008 01:02 Email | Share | | Bookmark
kursus kat lenggong,perak

 
 
 
View all 11 photos...
kursus permodalan insan kat lenggong, perak...tempat mmg menggerunkan di tgh ladang kelapa sawit....mandi air sungai perak......hehehehhe....sejukkkkkkkkkkkkk....(kes xsuka mandi pagi)...kursus 3 hari 2 mlm....kursus yg santai....seronok beb.....


Friday, 30-May-2008 00:50 Email | Share | | Bookmark
my sis's wedding [ part 1 ]

mum n adik
with pengantin
 
View all 15 photos...
hari kahwin adik gua......jumaat nikah and sanding esoknya.....kenduri yg paling penat skali...compare kakak aku yg sulung dulu...pdhal yg kali ni kenduri pakai catering...tp still penat xabis smpi hari ni.....hantaran blah laki ngan pompuan aku yg buat for the 1st time...xpernah dlm seumur hidup aku buat hantaran ....asyik tgk org nyer jek....yelah tangan bkn nyer skreatif mana pun...hehehhehe......n 1 more thing aku jd pengapit ...hahahha...kelakar....
enjoy the picture....picture sanding in part 2...tungguuuuuuuuuuuuuuu


Saturday, 10-May-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
mkn2 kat midvalley

 
 
 
View all 5 photos...
xder xtvt so...mkn2 ngan member study dulu kat mid valley.....lepak...borak2...pusing2 mid valley tu walaupun xsepenuhnya pusing...hehehhehe....actually aku pun xbrapa sihat sbenarnya.....


Saturday, 29-Mar-2008 01:41 Email | Share | | Bookmark
pi kenduri ila

 
 
pi kenduri kawin coursemate kat sri gombak......dah lama xmkn nasi minyak...
menu dier pun sodap...tambah lak ada acar buah ngan ayam masak merah...yummiiieee2....

pi ngan k.jamie & family.....tumpang sebdn ngan diorg...kete xdok...huhuhu.....


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net